La Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

O nouă generație de profesioniști ai mării

629

Articole de la același autor

La festivitatea de deschidere a anului universitar la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" au participat oficialități locale și centrale, personalități ale vieții publice și universitare constănțene, reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în domeniul transportului naval și al activităților portuare, reprezentanți ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere, rude și prieteni.
Din cei peste 1.900 de studenți ce se pregătesc în cadrul acestei instituții, 500 se pot considera, începând de ieri, bobocii anului 136 de existență a celei care din 1990 s-a transformat din Institut în Academie.
Unii s-au întrebat de ce președintele Traian Băsescu, aflat în Constanța, la doi pași de Academie, instituție unde a obținut girul de a pleca pe mare, n-a asistat și la deschiderea de aici. De la purtătorul de cuvânt al Academiei, Oana Voicu am aflat că i-a fost lansată invitația, dar probabil, așa cum afirma deputatul PSD Andrian Mihei, întrucât acum doi ani s-a aflat aici, de data aceasta și-a dorit să facă o schimbare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8777 secunde