O nouă ispravă a elevilor

280
1
O nouă ispravă a elevilor - onouaisprava-1439229698.jpg

Articole de la același autor

Conform unui ordin al ministrului Educației publicat ieri în Monitorul Oficial, reprezentanții elevilor vor face parte, cu drept de vot, din consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar, locurile acestora fiind repartizate din cota rezervată părinților.

Reprezentantul elevilor, care trebuie să aibă 18 ani împliniți, este ales prin vot secret de către toți elevii unității de învățământ.

Alegerile sunt organizate în baza unei proceduri elaborate de Consiliul Național al Elevilor, care va fi aprobată ulterior de Ministerul Educației.

"În situațiile în care la nivelul unității de învățământ nu există elevi care au împlinit vârsta de 18 ani, reprezentantul elevilor este desemnat de consiliul elevilor și participă cu statut de observator la ședințele consiliului de administrație, fiind convocat obligatoriu de pre-ședintele consiliului de administrație la ședințele în care se dezbat problematici privind elevii", se precizează în același document.

Conform reglementărilor anterioare, consiliul de administrație al școlii poate avea șapte, nouă sau 13 membri. În prezent, în primele două situații, părinții au rezervate două locuri, iar într-un consiliu de 13 membri - trei locuri. 

Comentează știrea

adi
11 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.049 secunde