Acuzații grave în cadrul Consiliului constănțean al Elevilor

556
Acuzații grave în cadrul Consiliului constănțean al Elevilor - acuzatii-1398608364.jpg

Articole de la același autor

Întrucât pe site-ul oficial al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost făcută publică știrea că pe 5 mai vor avea loc alegeri în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Constanța, "aripa" răzvrătită, contestată de Consiliul Național al Elevilor, a considerat că e momentul să trimită nu unul, ci două comunicate presei constănțene.


Lăsându-l la o parte pe cel în care acuză Inspectoratul Școlar Județean de imixtiune în alegerile elevilor, faptul că au apărut acuzații la adresa colegilor lor că ar fi implicați politic, pare să "clocotească" tensiunea.
 
"Un principiu fundamental care stă la baza Consiliului Elevilor este neapartenența și neimplicarea politică a membrilor. Implicarea politică a persoanelor ce fac parte din Consiliul Elevilor poate aduce prejudicii grave reprezentării elevilor atât pe termen scurt cât și pe termen mediu și lung deoarece interesele de partid ar fi puse peste interesele elevilor.


În urma cercetărilor efectuate, am descoperit că în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Constanța există membrii care sunt implicații în anumite formațiuni politice. Persoanele în cauză sunt: Ștefania Sterie, având funcția de pre-ședinte al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" și vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Ștefania Sterie a fost surprinsă la lansarea oficială a Ligii Elevilor Social Democrați. Iulian Mergeani, având funcția de vice-președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic «Ovidius». Conform unui comunicat de presă al Tineretului Social Democrat Constanța acesta deține funcția de vicepreședinte al Ligii Elevilor Social Democrați. Sergiu Căilean, având funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național «Mihai Eminescu» a fost surprins la lansarea oficială a Ligii Elevilor Social Democrați. Nicolae Grasu, având funcția de vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național «Mircea cel Bătrân» a fost surprins la lansarea oficială a Ligii Elevilor Social Democrați. Prezentul raport va fi prezentat Adunării Generale a Consiliului Județean al Elevilor Constanța. În cel mai scurt timp, se va propune demiterea mem-brilor în cauză Adunării Generale a Consiliului Ju-dețean al Elevilor respectiv Consiliilor Școlare ale Elevilor de proveniență". Acestui raport i-au adăugat fotografii doveditoare.


Așteptăm cu interes să vedem cum se va finaliza acest "puci" care nu dă bine nicăieri, cu toată încrân-cenarea celor care se visează eterni lideri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4989 secunde