Și-au sărbătorit patronul spiritual

239
3
Și-au sărbătorit patronul spiritual - aniversareascolii-1398608595.jpg

Articole de la același autor

Pentru Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" din Constanța de-a lungul săptămânii trecute au avut loc o serie de manifestări încheiate Zilelor Școlii. 


Manifestările au început miercuri, la ora 10.45, când ultima oră de curs a ciclului primar și primele două ore ale ciclului gimnazial s-au desfășurat cu ușile deschise, cadrele didactice popularizând încă înainte de vacanța de Paști această acțiune în rândul părinților școlarilor actuali și, de ce nu, viitori, care au avut astfel ocazia să vadă la lucru, cot la cot, profesorii și elevii. Vizitele au fost ghidate de către cadre didactice, care au răspuns întrebărilor vizitatorilor, fără a perturba activitățile desfășurate.


Joi, 24 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 17.30, a avut loc spectacolul "Copilăria, o lumină" , protagoniștii fiind peste o sută din elevii Școlii "Gheorghe Țițeica": soliști vocali, actori în devenire, dansatori amatori, balerine grațioase, sportivi talentați, ansamblurile de folclor românesc, aromân, ca și grupul de dansuri grecești "Elpis Junior" al Comunității Elene din Constanța, a cărei componență majoritară este dată de elevi de la "Gheorghe Țițeica", au făcut publicul  să aplaude cu bucurie, să cânte alături de copii și să danseze la finalul evenimentului. 


Extrem de important este faptul că, în cadrul aceleiași fetivități, au fost premiați prin directorul instituției, profesor Aneta Dragnea, și prin vicepreședintele Asociației de Părinți, 18 elevi calificați la fazele naționale ale olimpiadelor școlare: Botezatu Ruxandra, Macovei Ioana Andreea, Țiți Elena, Ivanov Bianca, Roșu Bianca, Nedelcu Diana, Panainte Diana, Olimpiada de educașie pentru sănătate, Blacioti Cristina, Olimpiada de neogreacă, Lupșa Alin, Tatu Ștefan, Blacioti Mihai, Botezatu Ruxandru, Panainte Diana, Ivanov Bianca, Mastac Cătălina, Concursul de fizică creativă "Ștefan Procopiu", Rucăreanu Andreea, Concursul județean "Cultura și spiritualitatea românească", Guneș Berkant și Husein Nur, Olimpiada de limba turcă. O diplomă specială a primit și elevul Timpuriu Mircea, din clasa a VII-a B, pentru implicarea sa activă în nenumărate proiecte și pentru participarea onorantă la olimpiade și concursuri diverse. Aceștia au primit diplome oferite de școală și premii în bani, oferite de Asociația de Părinți. Premii în cărți au fost oferite de bibliotecara școlii, Anca Moșoiu, claselor pregătitoare B și a IV-a C, ca și elevei Ioana Mihale, care au donat cele mai multe volume bibliotecii, în cadrul proiectului "Robocărticel", desfășurat tot în luna aprilie. 


De asemenea, au fost nominalizați zeci de elevi care au obținut premii la concursuri județene, numărul mare al acestora făcând imposibilă urcarea lor pe scena care s-ar fi dovedit neîncăpătoare. Directorul Școlii "Gheorghe Țițeica" a mulțumit tuturor cadrelor didactice îndrumătoare și părinților care sprijină eforturile acestora.  


Am reținut declarația de la finalul activității a directorului-adjunct, Cici-Corina Vlad: "Atunci când în fața noastră apar copii talentați, copii cu poftă de carte, dar și de joacă, copii ce poate vor schimba România în bine și mai bine, speranța ar trebui să renască în sufletele tuturor". 


Comentează știrea

hermes navy
18 mai 2014
hermes navy

hermes uk no delivery Stiri Cultură-Educație : Și-au sărbătorit patronul spiritual | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes navy http://www.viitgeni.dk/hermes-bags-yellow-bag-build-bigger-amounts-workout.asp

hermes norge
19 mai 2014
hermes norge

hermes uk courier Stiri Cultură-Educație : Și-au sărbătorit patronul spiritual | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes norge http://www.ask2003.dk/hermes-norge-birkin-are-made-from-the-finest.aspx

MBT Goti Women Black Shoes
30 mai 2014
MBT Goti Women Black Shoes

mbt shoes for sale in uk Stiri Cultură-Educație : Și-au sărbătorit patronul spiritual | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Goti Women Black Shoes http://www.myaccountingcenter.com/mbt-store/mbt-shoes-store-in-france.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.403 secunde