O nouă promoție de absolvenți la Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

503
O nouă promoție de absolvenți la Academia Navală

Articole de la același autor

Peste doar o zi, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" organizează festivitatea de absolvire și de înaintare în primul grad a promoției 2019 "Nicolae Bălcescu - 200" de ofițeri ingineri militari și civili.


Evenimentul va începe la ora 9.00. Potrivit organizatorilor, la sediul instituției, 38 de absolvenți militari ai Academiei Navale vor primi primele lor grade de ofițeri în Forțele Navale Române. De asemenea, 217 absolvenți vor primi diplomele de ingineri.
La acest eveniment sunt invitați reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, personalități ale vieții universitare constănțene, reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în domeniul transportului naval și activităților portuare, delegați ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere, rude și prieteni. 


Precizăm că promoția 2019 poartă denumirea onorifică "Nicolae Bălcescu - 200", pentru a marca 200 de ani de la nașterea istoricului, scriitorului și revoluționarului Nicolae Bălcescu și este cea de-a 97-a promoție a Școlii Navale "Mircea", prima instituție de învățământ superior dobrogeană și predecesoare a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.384 secunde