O nouă provocare pentru Generația Click: scurtmetraje

161
1
O nouă provocare pentru Generația Click: scurtmetraje - onouaprovocare-1454349739.jpg

Articole de la același autor

Asociația Civicum Voluntaris lansează cea de-a doua ediție a proiectului de educație civică prin artă vizuală "CIVI-MATECA", deschis participării tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din județul Constanța. 


Proiectul este susținut financiar de compania DB Schenker Logistics Romania și implementat de Asociația Civicum Voluntaris în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și CITYPLEX Constanța.


Elevii vor realiza filme de scurtmetraj pe tematici de educație civică, prin care vor prezenta propria viziune asupra problemelor cu care se confruntă unele persoane, grupuri sociale defavorizate, întreaga comunitate în care trăiesc. 


Ca element de noutate, în cadrul ediției a II-a a Concursului "CIVI-MATECA", participanții trebuie să propună soluții problemelor prezen-tate, dar și să participe la rezolvarea acestora. 


"CIVI-MATECA II" se va derula în perioada 1 februarie - 10 iunie și va include: Concursul de filme de scurtmetraj, Săptămâna de proiecții gratuite la cinematograful Cityplex Constanța Tomis Mall și Gala de decernare a premiilor. 


Un juriu cu experiență va selecta cele mai reprezentative 10 scurtme-traje realizate de către echipele CIVI-MATECA și va premia individual toți membrii echipelor desemnate câști-gătoare, într-un cadru festiv, la finalul proiectului. 


Anul trecut s-au înscris în proiect 52 de școli și s-au realizat 104 filme de scurtmetraj prin participarea a 430 de elevi. S-au acordat 42 de premii individuale, la 11 categorii ale concursului. Numărul estimativ de persoane implicate direct în proiect a fost de peste 4.500, iar indirect, de peste 15.000. Trofeul CIVI-MATECA a fost câștigat de o echipă a Liceului Teoretic "Carmen Sylva" din Eforie, cu filmul "Asceză".


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6351 secunde