O zi de școală în spirit ecologic

336
În cadrul Proiectului Educațional și al Concursului Național "Școli pentru un viitor verde", Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" din Constanța desfășoară astăzi diverse activități, care vor implica un număr foarte mare de elevi, părinți, cadre didactice, toți demonstrând spiritul ecologic și responsabil față de problemele actuale de mediu.
Pe tot parcursul acestei zile, elevii sunt invitați să parcurgă drumul casă-școală pe jos, evitând astfel transportul cu autoturismele și vor minimaliza efectele nocive ale zgomotului prin promovarea "pauzei tăcerii", în a doua pauză a programului școlar. Obiceiul alimentar sănătos promovat prin consumarea fructelor ca gustare, la școală, va fi transpus prin construirea "Piramidei alimentelor", folosind materiale reciclabile, dar și prin participarea echipajelor desemnate din fiecare clasă primară la concursul "Popicele alimentare".
Tot în această zi, elevii ciclului primar vor executa, în prima pauză, un complex de exerciții fizice, sincron, în curtea școlii, sub îndrumarea coordonatoarei acestui program de la clasele primare, institutor Ioana Becheș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5697 secunde