Ofertă de Mărțișor, la "Cazacii zburători"!

211
Ofertă de Mărțișor, la

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța,  publicul constănțean are șansa de a se delecta cu cele mai frumoase dansuri și melodii tradiționale ucrainiene, aduse de Ansamblul Academic Kalyna din Kiev. 


Supranumiți "Cazacii zburători", membrii acestui ansamblu aduc coregrafii spectaculoase și "bijuterii" folclorice într-o frumoasă epopee de dragoste și război. 


Adevărat simbol al culturii ucrainiene, ansamblul format din cor, balet și orchestră reunește în formula actuală 47 de membri care aduc pe scenă adevărate musicaluri folclorice. Fondat în 1981, Ansamblul Academic Kalyna poartă de 35 de ani folclorul local în jurul lumii. 


"Cazacii zburători" din Ansamblul Kalyna au câștigat, de-a lungul timpului, numeroase concursuri naționale și internaționale și au reprezentat arta populară ucraineană la festivaluri culturale din Spania, Olanda, Belgia, Germania, China, Coreea, Indonezia, Chile, Egipt, Israel, Italia și multe alte țări. 


Prețul biletelor este de 200 lei și 150 lei, dar conducerea Casei de Cultură a decis să ofere în dar de Mărțișor 50 de bilete reduse de la 200 la 150 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4324 secunde