Spectacol în premieră la Teatrul "Căluțul de mare"

218
1
Spectacol în premieră la Teatrul
Duminică, 26 februarie, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" are loc premiera piesei "Peter Pan", adaptare după celebra poveste a lui James Matthew Barrie, regia și scenariul fiind semnate de talentatul actor, regizor și scenarist Cristian Mitescu. 


Coregrafia este asigurată de Sergiu-Ionuț Anghel, iar compozitorul Viorel Andrinoiu coordonează muzica. Scenografia spectacolului este semnată de bine cunoscuta scenografă Eugenia Tărășescu-Jianu.


Spectacolul, programat duminică de la orele 10 și 11.30, se adresează copiilor cu vârsta peste patru ani și este animat de actori dedicați ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare".


Grațian Prisacariu îl interpretează pe neînfricatul Peter Pan, cel veșnic pus pe șotii, Daniel Minciună este faimosul căpitan Hook, Daniela Manolache este Wendy, fetița care crede în existența zânelor. Zâna Clopoțica este interpretată de Arina Cojocaru, frățiorul lui Wendy, John este jucat de Tiberiu Roșu, în rolul lui Picior de lemn, spectatorii îl vor reîntâlni pe Emanuel Cristoiu, iar cățelușul Nana, un fel de bonă cu blană a copiilor familiei Darling este interpretat de Ion Ciolan.


"Micuții sunt așteptați la un spectacol muzical, cu personaje magice cum ar fi zânele, dar și indigenii mobuti și pirații cei petrecăreți, care cântă, dansează, se luptă în Țara Niciunde apărată de Crocodila, crocodilul cu ceas ce protejează acest loc, un spectacol în care vor descoperi alături de părinți, bunici și prieteni secretul copilăriei eterne a lui Peter Pan: inocența și frumusețea interioară pot fi păstrate doar prin povești", este invitația directorului Lică Gherghilescu. 


Comentează știrea

xRggTNheKWf
17 mai 2017
FVJbRilUwPTOL

TNAkFa mbysoanqmovp, [url=http://gkobbyuxlrlf.com/]gkobbyuxlrlf[/url], [link=http://ysydmlllbwqy.com/]ysydmlllbwqy[/link], http://hqjetthxmktp.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Peter Pan  și Tinker Bell,  la Harlequin Mamaia
Pagina a fost generata in 0.2764 secunde