Olimpicii, garanția forței de muncă performante

267

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a organizat festivitatea de premiere a elevilor câștigători ai fazei județene a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară tehnologii, precum și ai Concursului profesional clasa a XI-a, an de completare și ai Olimpiadei de educație tehnologică desfășurate în perioada 15-22 martie 2008, pe 28 de calificări concurs profesional și 59 specializări liceu tehnologic.
La olimpiada dedicată liceelor tehnologice, clasele X-XII, au fost premiați 125 elevi, iar la concursul profesional - clasa a XI-a - an de completare, au existat 95 de premii. Nu au lipsit nici cei mici la secțiunea educație tehnologică, clasele V-VIII, primind 30 de premii, constând în sume de la 20 la 45 lei, acordate de Consiliul Județean Constanța.
Festivitatea a fost însoțită de un spectacol susținut de elevii claselor X-XII ai Grupului Școlar "I.N. Roman" Constanța, constând în momente de dans modern, dans popular și dans sportiv.
Etapa națională va avea loc în perioada 29 aprilie - 4 mai, în diverse locații din țară, Constanța fiind reprezentată de lotul național compus din peste 50 de participanți de la toate calificările.
"Creșterea numărului de participanți, peste 700 față de 450 anul trecut, demonstrează interesul crescut pentru performanță al elevilor și sprijinul mai mare acordat de agenții economici care sprijină unitățile de învățământ, recrutându-și dintre acești performeri forță de muncă bine pregătită", a declarat Gabriela Neagu, inspector de specialitate-discipline tehnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2439 secunde