"Omul cu mârțoaga" vine pe scena Casei de Cultură

211
1

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, cea mai nouă și modernă montare a piesei "Omul cu mârțoaga", de George Ciprian, din punctul de vedere al jocului actoricesc, vine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 


Echipa de actori, formată din Dan Tudor, Marius Bodochi, Alina Chivulescu, Dragoș Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru și Andrei Duban, reușește să surprindă prin comicul subtil și abordarea inedită a rolurilor. 


Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă, iar farmecul deosebit al interpretării actorilor, comicul absurd, dar și de situație al autorului George Ciprian, precum și rafinatul desen regizoral fac din "Omul cu mârțoaga" un spectacol încântător, un motiv minunat de a veni la teatru. 


Prețul biletelor este de 50 și 60 lei, dar primii 50 de pensionari, elevi și studenți vor beneficia de reducere - un bilet de 60 lei la două persoane.


Comentează știrea

VrKFlwgZjTKVhH
8 decembrie 2016
TdAfIedtWSlZ

lDsBFp wpuizebzubrf, [url=http://fduhdoxkdalh.com/]fduhdoxkdalh[/url], [link=http://ihedfvmfkdwk.com/]ihedfvmfkdwk[/link], http://sotdbhcixmol.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Teatru pe scena Clubului Phoenix
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Zaiafetul cu Clejanii, a fost reprogramat
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde