Opereta românească "Lăsați-mă să cânt!". Un spectacol extraordinar cu tineri talentați și ambițioși!

516

Articole recomandate

Constănțenii au vizionat o adevărată capodoperă, pusă în scenă de Mădălina Radu, câștigătoarea planului de afaceri "Din suflet, pentru suflet, cu suflet", din cadrul proiectului POSDRU 176/3.1/S/150689 – SMART START. În sală au fost prezenți oameni importanți, printre care și ÎPS Teodosie, care a și dat binecuvântarea tinerilor și i-a susținut în acest demers. A fost un regal muzical intens, care a furat zâmbete, lacrimi și multă admirație.


Spectacolul a fost bine pus la punct, totul s-a desfășurat natural, parcă atunci ar fi spus replicile pentru prima dată! Nu prea există cuvinte care să descrie atmosfera pe care au creat-o artiștii din seara de 7 noiembrie 2015! Ne bucurăm că am avut parte de un asemenea moment și vă invităm cu drag la următoarele spectacole ale acestor tineri! Românii au ce viziona și audia. 


A existat o conexiune extraordi-nară. Prezenți în acest minunat demers artistic a fost și pianistul Mihai Murariu, care a dat dovadă de o impecabilă interpretare a partiturii. Opereta ne amintește de spiritul patriotic și ne face să fim mândri că suntem români.


Acest episod din viața compozitorului Ciprian Porumbescu va rămâne în amintirea noastră mult timp de acum încolo.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Alba ca Zăpada", la Teatrul pentru copii
Pagina a fost generata in 0.6055 secunde