Oportunitate de formare pentru profesori. Curs internațional la CCD

469
Oportunitate de formare pentru profesori. Curs internațional la CCD - oportunitatecursuriprofesori-1562768997.jpg

Articole de la același autor

Casa Corpului Didactic Constanța a dat startul cursului de dezvoltare personală și profesională "La theorie du Choix" ("Teoria alegerii"), ce se desfășoară la Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța și la care participă 40 de cadre didactice din județ.

Lector al acestui program de formare internațional este Francine Belair, din Quebec, Canada, persoana resursă, consultantul, formatoarea solicitată de instituții publice și diverse organizații interesate să utilizeze "La theorie du Choix". În mediul școlar este foarte bine cunoscută, atât în Canada, cât și în Europa, prin numeroasele titluri de carte cu adresabilitate directă educației și prin cursurile sau conferințele susținute pentru cadrele didactice.

"Nimeni nu a murit de o supradoză de trebuințe prea bine împlinite", spune Francine Belair. Pornind de la această idee, cursul pe care Casa Corpului Didactic îl pune la dispoziția celor care educă prezintă cadrul teoretic și, mai ales, dă instrumente pentru activitatea didactică celor interesați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3391 secunde