Palmaresul Concursului internațional de dans "Marea Neagră"

225
Palmaresul Concursului internațional de dans

Articole de la același autor

Organizat de Colegiul Național de Arte "Regina Maria" și găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, Concursul internațional de dans "Marea Neagră", aflat la prima ediție, s-a bucurat de un succes neașteptat, constituindu-se într-o sărbătoare a frumuseții, a eleganței, care s-a bucurat de participarea a peste 150 de tineri artiști.

Toate școlile participante, atât instituții vocaționale de stat, cât și școli particulare din Constanța, București, Iași, Bacău și Cluj-Napoca, au obținut 64 premii la diverse categorii de vârstă, la diverse discipline de concurs, detalii despre acestea putând fi vizionate pe site-ul www.cnareginamaria.ro.

Colegiul Național de Arte "Regina Ma-ria" se poate lăuda cu cele 10 premii I, 6 premii II, 3 premii III și o mențiune obținute în condițiile în care departajarea a fost dificilă, după afirmațiile juriului. Dincolo de includerea Colegiului Național de Arte "Regina Maria" în galeria inițiatorilor de concursuri naționale și internaționale de prestigiu, acest eveniment a fost o oportunitate pentru confirmarea valorii elevilor și profesorilor de la specializarea coregrafie.

"Căutând dincolo de pretextul unei competiții, confirmarea muncii, a propriei valori, rezultatele obținut sunt un indicator al succesului, bucuria concurenților fiind sporită de faptul că au primit premiile chiar din partea membrilor juriului, format din nume sonore ale artei coregrafice românești, care s-au declarat im-presionați de evoluțiile pe care le-au avut copiii și adolescenții. Mulțumiți de organizare, participanții au privit acest concurs ca pe o experiență din care pot învăța cum să devină mai buni și ne-au asigurat de participarea la edițiile următoare", ne transmit organizatorii, prin consilierul de imagine prof. Monica Enache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6463 secunde