Până și liderii elevilor constănțeni se luptă pentru putere

321
2

Articole de la același autor

În ciuda aparențelor, se pare că în Consiliul Județean al Elevilor constănțeni tensiunile au escaladat, fostul președinte Teodor Stefanopol înaintându-și demisia, de pe 24 martie eleva Miruna Apetroaei preluând funcția de interimar. 


Ca un adevărat viitor politician, care nu știm încă dacă se dorește sau nu, elevul Andrei Eduard Burghelia, președinte al celeilalte organizații, respectiv Asociația Elevilor din Constanța, a invitat astăzi presa constănțeană în fața clădirii Palatului Copiilor din Constanța la o întâlnire prin care dorește să-și lanseze candidatura la președinția Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Chiar a postat pe un site de socializare următorul anunț: "Îmi anunț public candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean al Elevilor Constanța! Candidez pentru că îmi doresc ca CJE să nu mai fie controlată de politicienii din ISJ, ci să fie o structură independentă! Candidez pentru că, în aceste momente, elevii din învățământul gimnazial nu sunt reprezentați cu adevărat, iar CJE Constanța îi neglijează".


Și, cu toate că elevul Burghelia anunța alegerile astăzi la Palatul Copiilor, eleva Miruna Apetroaei a afirmat, pentru "Cuget Liber", că fără să depună un dosar de candidatură, care mai trebuie și validat, nu se poate declara candidat. Mai mult, alegerile vor avea loc mâine, 2 aprilie, într-o locație ce urmează a fi anunțată. 


Comentează știrea

Costin
31 martie 2015
Zlate

din cate stiu eu, dosarele de candidatura trebuiau depuse atunci, cand incepea procesul de votare. Ce ar fi trebuit sa faca burghelia, sa nu isi anunte candidatura cu o zi inainte pentru ca o fetita voia sa primeasca dosarele de candidatura chiar inainte de alegeri? :))))))))))) rusinica

Andrei Eduard BURGHELIA
31 martie 2015
lamurire

Nu, nu am fost, nu sunt si nici nu imi doresc sa devin politician. :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1011 secunde