Părinți și cadre didactice - împreună pentru o alimentație sănătoasă a copiilor

165
Părinți și cadre didactice - împreună pentru o alimentație sănătoasă a copiilor - ghidcopii1387371075-1424427497.jpg

Articole de la același autor

În cadrul proiectului județean educativ "Lanțul mânuțelor fericite" la Centru Resursă Nr.3, Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, în colaborare cu Centrul Resursă Nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit Nr.53 Constanța, a avut loc sesiunea de comunicări științifice pentru părinți și cadre didactice, cu titlul "Importanța unei alimentații sănătoase și rolul mișcării în menținerea unui stil de viață sănătos". La activitate au participat atât părinți cât și profesori din liceele, școlile gimnaziale și grădinițele implicate în proiect.


Invitata de onoare a acestei dezbateri a fost d-na dr. Liliana Udma, medic primar – diabet zaharat, nutriție și boli de nutriție. Au fost dezbătute subiecte de actualitate, legate de alimentația copiilor, despre consumul tot mai crescut în rândul tinerilor a alimentelor de tip fast-food, de consecințele nefaste ale acestora asupra sănătății, precum și despre rolul foarte important pe care îl au familia și școala în educarea copiilor privind alimentația sănătoasă.


În partea a doua a sesiunii, au fost expuse idei de alimente sănătoase, preparate de părinții copiilor și cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.53 Constanța. Evenimentul s-a încheiat într-o atmosferă deosebit de plăcută, toate persoanele prezente apreciind calitatea alimentelor sănătoase prezentate.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0123 secunde