Dezbatere privind promovarea alimentației sănătoase, organizată de europarlamentarii PSD

87
Dezbatere privind promovarea alimentației sănătoase, organizată de europarlamentarii PSD - fructegalbenerosiiverzi-1387356977.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de tineri au participat, în Campusul Leu din Politehnică, la o dezbatere pe tema promovării alimentației sănătoase și a agriculturii bio, organizată de europarlamentarii PSD, membri ai grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, informează un comunicat de presă remis Agerpres.


Conform sursei citate, tinerii au aflat despre cum Uniunea Europeană se implică în promovarea unui regim alimentar sănătos și despre ce înseamnă agricultura bio. Printre vorbitori s-a numărat și Gabriel Petrea, secretar general al TSD, care i-a sfătuit pe cei prezenți să își dezvolte, dacă au posibilitatea, o afacere în domeniul agricol, dându-le totodată sfaturi despre cum ar putea să acceseze mai ușor fonduri europene în acest sens. 


"În perioada 2007-2013, fondurile europene pe agricultură au fost cea mai bună resursă financiară pentru tineri. S-au dat mulți bani tinerilor care și-au început o afacere, o fermă, la sat, dar asta înseamnă să vă stabiliți acolo. Nu poți să conduci o afacere de la distanță", le-a spus Gabriel Petrea tinerilor prezenți. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde