Patru zile de distracție non-stop pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

1241
2
Patru zile de distracție non-stop pe litoral, în minivacanța de 1 Mai - fotofondpatruzilededistractie1-1524839802.jpg

Articole de la același autor

Mii de turiști sunt așteptați, week-end-ul acesta, pe litoral. Pentru unii, minivacanța de 1 Mai a început deja de vineri, dar cei mai mulți ajung sâmbătă, dornici de distracție, mare și soare. Pentru ei, dar și pentru constănțenii care rămân acasă, gazdele au pregătit numeroase evenimente și festivaluri. Toate vor fi udate cu multă bere și șampanie scumpă. Nu lipsesc nici mâncarea bună, mașinile de fițe și muzica de toate gusturile. Se anunță patru zile cu distracție la maximum și vreme numai bună de plajă.


Petrecerea a început pentru mulți încă de vineri seară, când s-a pornit muzica la festivalul Sunwaves în Mamaia Nord. De-a lungul celor patru zile și patru nopți, pe scenele de pe plajă vor urca zeci de DJ români și străini renumiți, iar organizatorii spun că deja s-au vândut peste 25.000 de bilete, din care mai mult de jumătate sunt pentru turiști străini.


Vineri seară s-au deschis și cluburile din zona de nord a stațiunii Mamaia, unde concertează numeroși artiști internaționali. Tot acolo se desfășoară, până pe 2 mai, Festival du Bonheur pour les Gourmands, unde sunt prezente peste 50 de rulote cu preparate românești sau din bucătăria internațională. Simultan, festivalul gastronomic are loc și la Vama Veche, în parcarea din spate de la Expirat. De altfel, în Vamă, startul petrecerilor s-a dat încă de joi seară, iar vineri, la Barbă Neagră, vor cânta cei de la Trooper.


Sâmbătă, se deschide și Festivalul Berii, ajuns la cea de-a doua ediție și găzduit de Pavilionul Expozițional din Constanța. Timp de patru zile, vor fi spectacole de muzică populară și muzică ușoară cu artiști renumiți. De la ora 19.00, pe scenă urcă Benone Sinulescu, iar de la ora 20, trupa Provincialii.


Duminică, pe Plaja Nord din Vama Veche, se sărbătorește 1 Mai Mare. Organizatorii anunță două zile și două nopți de petrecere alături de DJ și trupe, cu fotbal și volei pe plajă, concursuri cu premii și bere la 3 lei. Duminică, vor fi concerte White Walls și Sarmalele Reci, iar luni, 30 aprilie, Les Elephants Bizzares și Celelalte Cuvinte.


Tot duminică, de la ora 20.00, la Festivalul Berii, de la Constanța, vor concerta cei de la Spitalul de Urgență, iar luni, de la aceeași oră, cei de la Fly Project ne invită la dans. În Vama Veche, însă, rockerii vor avea parte de un spectacol marca Timpuri Noi. De 1 Mai, pe scena de la Festivalul Berii se vor afla Maria Dragomiroiu, Ionuț Galani și Zuralia Orchestra.


Serbare câmpenească la Cumpăna


Dacă preferați distracția la iarbă verde, la Cumpăna aveți parte de o serbare câmpenească adevărată. 


Petrecerea va avea loc pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, iar atmosfera va fi întreținută de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Folclorice "Mugurașii Cumpenei", "Boboceii Cumpenei", Ansamblul de Dansuri Turcești "Kardelen", Grupul Folktrotter, soliștii vocali Ștefania Luzinschi, Elena Iordan, Cătălin Câmpanu, Mihai Crap, Sebastian Chelbea.


Pe scena amplasată în aer liber vor evolua elevele Școlii de Balet "Nicolae Spirescu", ale dansului sportiv "Laura Dance Studio", ale gimnasticii ritmice și, nu în ultimul rând, de muzica populară și de petrecere se ocupă Formația Amigo, Iulian Tănase, Marian Bordea, Costel Mandache, Anton Șuteu, Sandu Gubei, soliștii Lucian Costea, Nițu Jan, Mihai Teodor, Adriana Ivanciu, Walter Ghicolescu, Ionela Maricaș, Virginia Ciorogaru, Vivi Petcu, Nicu Atanase, Maria Panov, Liliana Giba, Elvis Amet. Muzica de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile, până târziu în noapte. 


Comentează știrea

Klaus
28 aprilie 2018
Incepe matoleala

Incepe marea mahmureala , partea a 5-a...

Liviu Chilian
28 aprilie 2018
Psihomerdialqaedana, minivakkntza si publicitatea schizofrenica(pt Greco-Tzigani/Machidoni si Harapi satanici)

Cititi stirile dupa minivakkntza! Nu ratați nicio stire/postvakkntza de Noaptea Antimuncii - turistmuistii sunt, majoritatea, kkpii de bani gata, paraziți DEZUMANIZATI din Tampitopole si "marile" pestilente("orase") ce vin sa se drogheze si sa testeze coma alcoolica la malu marii ABUZATE, sărmana!; sa se scalambaie pe ritm de manele jigănești si sa...admire betoanele si antispațiul desverzit ce au coplesit fostul litoral romanesc. Sadistica si chestia cu "jumatate sunt turistimuisti streini". Ha!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0044 secunde