PDL cere DEMITEREA URGENTĂ vinovaților de blocarea softului pentru clasa pregătitoare

153
PDL cere DEMITEREA URGENTĂ vinovaților de blocarea softului pentru clasa pregătitoare - pdl65441200-1330941411.jpg
Parlamentarii democrat-liberali membri ai Comisiei de învățământ a Camerei îi solicită ministrului Cătălin Baba o analiză corectă și lucidă a condițiilor care au dus la blocarea softului pentru înscrierea în clasele I și pregătitoare și demiterea urgentă a angajaților MECTS responsabili de acest lucru, scrie Mediafax.
"Înscrierea la școală în clasa pregătitoare sau în clasa I este o sărbătoare în viața fiecărui copil și nu este permis nimănui să compromită un asemenea eveniment. Înțelegem că ROEDU.NET este o structură în subordinea Ministerului care nu a asigurat funcționarea sistemului de înscriere la clasa pregătitoare și clasa I", se arată într-un comunicat semnat de către deputații PDL membri ai Comisiei de învățământ a Camerei.

"Cerem ministrului Cătălin Baba o analiză corectă și lucidă a condițiilor care au creat această problemă tuturor școlilor și părinților și demiterea urgentă a persoanelor din Minister și din structura respectivă care se fac vinovate de o proastă administrare a acestei zone de activitate. Considerăm că cei care, din incompetență sau neimplicare, au prejudiciat înscrierea la școală și ne creează sentimentul că nu pot administra eficient activitățile Ministerului, trebuie să plece", se arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.247 secunde