Pe când și la Constanța o clasă digitalizată

125
1

Articole recomandate

Prima clasă Smart Classroom a fost inaugurată în București, la Școala Superioară Comercială "Nicolae Kretzu-lescu", de către ministrul Educației Remus Pricopie împreună cu președintele Samsung Electronics România, Young Lak Jung. 

Aceasta este prima, dintr-o serie de trei, care beneficiază de dotările specifice Smart Classroom, care au fost posibile în baza parteneriatului încheiat între Ministerul Educației Naționale și compania Samsung Electronics România, în vara acestui an. Acest Parteneriat are ca obiectiv amenajarea unor săli de clasă de tip Smart în liceele din București, Timișoara și Iași, cu echipamente IT de ultimă generație, în vederea ușurării procesului de predare-învățare.

În cadrul liceului "Nicolae Kretzulescu", unul dintre laboratoarele de informatică a fost recondiționat complet și dotat cu mobilier și echipamente performante: 31 de tablete Galaxy Note 10.1, 31 de tastaturi, 21 de laptopuri, un Smart TV și un Ebord 65. Elevii vor avea oportunitatea de a testa echipamentele pentru cursul opțional "Junior Achievement".

Comentează știrea

admirator
19 septembrie 2013
cand va exista o clasa

in care elevii vor invata (toti) si nu-si vor agresa (fizic sau psihic) profesorii... la ce bun sa arunci banii bugetului pe niste loaze care chiulesc, nu invata etc.....?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3992 secunde