X

Pentru prima oară, trei spectacole, LIVE în Constanța

149

Articole de la același autor

Cityplex Tomis Mall, în parteneriat cu Grand Cinema & More, va transmite, în exclusivitate, trei dintre cele mai așteptate spectacole din cea de-a 25 ediție a Festivalului Național de Teatru. 


"Mein Kampf", "Steaua fără nume" și "Bizoni. Fabula urbană #2" vor fi transmise LIVE pentru prima dată și în Constanța, Brașov, Pitești, Timi-șoara, dar și în premieră, la nivel internațional, în Londra, Viena și Chișinău. 


Seria de transmisiuni în direct va debuta pe 23 octombrie, la ora 20, cu difuzarea piesei "Mein Kampf", producție a Teatrului Național Cluj-Napoca, care va deschide Festivalul Național de Teatru pe scena Teatrului Național "I.L. Caragiale" din București. Celebra piesă a lui George Tabori spune povestea lui Shlomo Herzl, un evreu bătrân, vânzător de cărți care găz-duiește în azilul său de noapte un tânăr lipsit de talent, sosit la Viena pentru a studia Arte Frumoase. Tânărul, numit Hitler, este un personaj egocentric, însă pentru Shlomo nu este decât un om obișnuit. În regia lui Alexandru Dabija și cu o scenografie semnată de Carmencita Brojboiu, "Mein Kampf" este o comedie de neratat care garantează hohote de râs.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Teatru cu Mirela Pană
Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Comedia "Cum se face", la Constanța
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Capra cu trei iezi", la Teatrul de copii
Pagina a fost generata in 0.8837 secunde