Tudor Giurgiu, prezent la proiecția filmului "Lumea e a mea"

144
Tudor Giurgiu, prezent la proiecția filmului

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 18, la cinema Cityplex Tomis Mall, va avea loc proiecția specială a filmului "Lumea e a mea". La proiecție, vor participa regizorul Nicolae Constantin Tănase, producătorul de film Tudor Giurgiu și actorii Ana Maria Guran, Iulia Ciochină, Oana Rusu, Ana Vătămanu și Florin Hritcu. 


"Lumea e a mea" ("The World is Mine") este o dramă despre generația 2000 și aduce în prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. 


Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Fiind îndră-gostită, Larisa va face totul pentru a le obține.


"Lumea e a mea" este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe youtube și like-uri pe Facebook. 


A obținut premiul de debut la Zilele Filmului Românesc (Festivalul Internațional de Film Transilvania 2015), Trofeul Anonimul la Festivalul Internațional de Film Independent Anonimul 2015 și mențiunea specială a juriului în competiția East of the West - a Festivalului de la Karlovy Vary 2015. 


Filmul va rula în cinematografe în perioada 23 octombrie - 5 noiembrie, iar spectacolul de gală la Cityplex Constanța va avea loc, mâine, de la ora 18.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premierele week-end-ului la Cityplex Mall Tomis
Pagina a fost generata in 0.2585 secunde