Premierele week-end-ului la Cityplex Mall Tomis

148
Premierele week-end-ului la Cityplex Mall Tomis - martiancopy-1443806844.jpg

Articole de la același autor

Filmul "Marțianul" prezintă misiunea pe Marte a unui echipaj uman. Astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice, însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-și folosească la maxim ingeniozitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. 


În 1970, agentul FBI John Connolly reușește să îl convingă pe temutul gangster James "Whitey" Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigații pentru a elimina un dușman comun: mafia italiană din Boston. Drama "Afaceri murdare" surprinde povestea acestei alianțe atipice care a scăpat de sub control, permițându-i lui Whitey să evite legea, să-și consolideze puterea și să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istoria orașului. Filmul este inspirat de fapte reale.


Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de - Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de pirați și dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman). Avanpremiera "Aventuri în Țara de Nicăieri" sosește în cinematografele românești. 


Pelicula "Sfidează limitele" vorbește despre doisprezece oameni care au pășit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) și mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutați de către o echipă internațională fără egal, care depășește toate obstacolele, disensiunile, trădările și nenumăratele limite pentru a-și duce la îndeplinire planul lor nebunesc. 


"Blinky Bill: Koala cel poznaș" îl are în centrul acțiunii pe Blinky. Bill este un koala cu multă imaginație. Inimă de aventurier, el visează să plece din orășelul Green Patch și să devină mare explorator, exact ca tatăl său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Oameni,  săruturi, iubiri",  la Cinema Cityplex
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Festivalul  "George Enescu", live la Constanța
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Temple Grandin",  la Agora
Pagina a fost generata in 0.5214 secunde