Zona Peninsulară din Constanța, platou pentru actorii de la Hollywood

3309
7

Articole de la același autor

Zona Peninsulară a Constanței se va transforma, timp de câteva zile, într-un adevărat platou de filmare. Noomi Rapace, Glen Close și Willem Defoe, trei staruri hollywoodiene, vor filma la Constanța, în portul Tomis și în zona veche. Filmul va fi un Science Fiction, care va rula în cinematografe anul viitor. Săptămâna viitoare, celor trei actori li se vor alătura și starurile Sir Ben Kingsley, Sir Patrick Stewart și Stanley Tucci.

Dacă inițial producătorul, Raffaela de Laurentiis, gândise doar două ore de filmare la Constanța, după o vizită în Peninsulă scenariul s-a schimbat, iar filmările se vor întinde acum pe două săptămâni.

Peste 150 de membri ai staff-ului se vor instala la Constanța începând de astăzi, 15 septembrie, și vor filma în zona veche a orașului, pe Str. Nicolae Titulescu și pe Stradela Vântului. Producția hollywoo-diană "What happened to Monday" va face cunoscută zona veche a orașului lumii întregi.

Norvegianul Tommy Wirkola este regizorul filmului. El este cunoscut pentru realizarea peliculei "Vânătorii de vrăji-toare".

Și constănțeni au fost selectați ca figuranți. Bebeluși, femei gravide, dar și copii cu vârste între 4 și 14 ani din Constanța vor apărea în film. Toți figuranții care vor participa la filmări în perioada 16 - 23 septembrie vor fi plătiți. Actorii vor fi cazați la hotelurile Ibis și Palas, din zona peninsulară a orașului, iar starurile se vor instala, din 15 septembrie, în hotelul Vega, din stațiunea Mamaia.

Mai mult, întreg traficul din zona Peninsulară va fi restricționat, iar la finalul filmărilor echipa de producție va transmite constănțenilor și autorităților locale mulțumiri în limba română.

Povestea unor părinți cu șapte fete

"What happened to Monday" vorbește despre povestea unor părinți cu șapte fete identice într-un stat care decide ca nicio familie să nu aibă mai mult de un copil. Părinții decid să le scoată din casă pe rând pentru a ascunde numărul surorilor și le numesc după zilele săptămânii. Totul se precipită în momentul în care fata cu numele Monday dispare.

Bogdan Moncea, director marketing Castel Film, ne-a declarat că orașul Constanța a corespuns cerințelor scenariului: "Ne-am bucurat de sprijinul autorităților locale. Noi am venit cu propunerea ca acțiunea să se desfășoare în orașul vechi, iar scenograful a fost încântat de zonă. Se vor folosi figuranți din orașul dumneavoastră. "

La rândul lui, Dan Cojocaru, directorul Direcției Județene a Distribuției și Exploatării Filmelor Constanța, a declarat că este extraordinar că un film hollywoodian se filmează în orașul de la malul mării: "Vor fi mulți figuranți constănțeni. În funcție de viziunea regizorului, este posibil ca o figură de copil, adult să fie adusă în prim-plan și astfel să devină cunoscut. Până nu vor începe filmările nu vom ști, dar noi sperăm ca unul de-al nostru să apară pe marele ecran măcar o secundă. În plus, este o ocazie extraordinară de a ne promova orașul vechi. Grație acestui film, se va auzi de orașul Constanța în toată lumea."

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Martor la jaf si aproape victima
15 septembrie 2015
In atentia Politiei Constanta

DATA: Duminica 13 Sept.2015,ora 13.30. LOCUL:Autogara Sud,vizavi de Lukoil,Str:Theodor Burada. Ma aflam pe trotuar in apropierea statiei de taxi.Veneam de la piata(autogara) si ma indreptam spre casa.Nu aveam nicio intentie sa ma opresc din drum daca nu as fi auzit in apropiere o voce rastita: DOCUMENTELE......! DA-MI DOCUMENTELE.....! Am intors capul si am vazut un tanar cu mana pe o bicicleta incarcata cu bagaje.Era un tanar inalt,firav,cu barba scurta,probabil turist.Dupa aspectul fetei era nordic.Nu vorbea romaneste.In fata lui,un "politist" brunet,in civil,nu prea inalt si bine facut.Brunetul,ca nu am voie sa-i spun rrom,il somase pe turist sa-i dea documentele.Turistul era socat. Am zabovit si eu un pic,uitandu-ma uimit la ei.Imediat ,in dreptul meu a venit alt cetatean si el negricios,aproape ca s-a lipit de mine si m-a obligat sa-mi vad de drumul meu.Langa mine au aparut ca din senin inca doi "politisti" bruneti.In total 4 erau "politisti" in civil,toti inalti si bine facuti.Trei ma amenintau,unul se ocupa de biciclist.Am incercat sa trec strada spre Lukoil ca sa scap de ei.Atunci era sa ma loveasca o masina care venea dinspre semafor(Str.I.C Bratianu).M-am oprit aproape de axul strazii Burada.Strada era plina de masini.Pentru ca m-am oprit l-em dat ideea.Am fost martor la jaf.Unul dintre "politistii" in civil a venit pe furis din spate si a incercat sa ma impinga in fata masinilor.Nimeni nu a intervenit.Abia am trecut strada.Talharii m-au urmarit din priviri pana am disparut in cartier.In zona se afla un bancomat BRD.La acest bancomat am vazut si multi turisti cu bagaje,unii chiar cu bicileta.Turistul nostru probabil ca si-a scos banii de la bancomat si a facut greseala sa faca un pas in jungla Constantei.Mare greseala a facut turistul,a sarit pe el un sacal si pe mine m-au muscat 3 cobre pentru ca am fost martor la jaf.Metoda de jaf bulgareasca(politist in civil),a venit si in Constanta.Grație acestui turist jefuit la ora cand Soarele e sus pe cer,se va auzi de orașul Constanța în toată lumea,ca sa-l parfrazez pe Dan Cojocaru.Lasati filmele hollyoodiene,aveti filme pe strada.Mandru ca sunt roman.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Pt martor
15 septembrie 2015
Veche de cand lumea

Asta-i veche de prin anii 90 si de atunci se tot intampla. Stau in ct de mult si deja-i stiu dupa fete: astia-s din gara, aia-s din peninsula samd. Ciorile astea din asta traiesc de cand se stiu (majoritatea-s trecuti de 40 de ani). Eu ca eu, dar politia nu-i stie ? Imposibil sa nu ! De ce nu face nimic ? Oare sa fie o tovarasie p-aici ?

Musetel
15 septembrie 2015
SERIE B D

Un film de serie B. Nu va mai dati ochii peste cap. Suntem ieftini si de prost gust. Ce vom arata lumii?... O particica de oras distrusa de indolenta administratiei locale. Refacerea zonei peninsulare este un fiasco. Dale de ciment ordinar pe post de granit importat pe bani grei din China, finisaje de toata jena, un iz ucigator de haznale infundate, etc. Toata stima pentru acei (proprietari de terase) care au incercat in aceasta vara sa readuca la viata atmosfera de altadata.

Cosmin
15 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

constanteanu
30 septembrie 2015
Un fricos de roman

Ai actionat ca un fricos de roman! De aceea se intimpla ce ai vazut tu! Pentru ca in orasul Constanta au venit din toata tara la munca sau ciordeala unii ca tine si ca c..iorile alea pe care le-ai vazut! De ce nu ai alertat politia?De ce nu ai facut o poza cu telefonul?De ce nu ai filmat?Astfel faceai o fapta buna si erau prinse c iorile alea borite! Te-ai ferecat in casa ca orice roman cacacis!Sa-ti fie rusine!

Răspuns la: In atentia Politiei Constanta
Adăugat de : Martor la jaf si aproape victima, 15 septembrie 2015
DATA: Duminica 13 Sept.2015,ora 13.30. LOCUL:Autogara Sud,vizavi de Lukoil,Str:Theodor Burada. Ma aflam pe trotuar in apropierea statiei de...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Oameni,  săruturi, iubiri",  la Cinema Cityplex
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Temple Grandin",  la Agora
Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Se dă startul Galei "Hop"
Pagina a fost generata in 0.5186 secunde