Performanțe remarcabile pentru Liceul "George Călinescu"

671
Elevii de la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța s-au întors de la olimpiadele naționale cu rezultate dintre cele mai merituoase. Astfel, Georgiana Elvira Cozma, din clasa a IX-a (profesor Elena Crăcea) a obținut premiul I și premiul special pentru o traducere perfectă, la Olimpiada Națională de limba latină.
Tot premiul I la Națională a obținut și elevul Robert Ampoițan, din clasa a IX-a (profesor Mihaela Popescu), la limba germană modernă - proba individuală. Acesta a primit și premiul al III-lea la proba de proiect, fiind selectat să participe la un proiect internațional derulat de Institutul Goethe din București.
De asemenea, au fost distinși cu mențiuni următorii elevi: Olivia Pană, clasa a IX-a (prof. Diana Corcheș), la limba franceză, Maria Valentina Popa, clasa a XII-a (prof. Laura Perșoiu), la limba spaniolă, Sabina Logyn, clasa a IX-a, Mădălina Negrușer, clasa a X-a, Claudia Stănescu, clasa a XI-a, pregătite de profesor Daniela Grigore, la limba italiană.
"Prin performanțele lor, elevii călinescieni au demonstrat încă o dată dorința de perfecționare și de atingere a performanței, precum și faptul că liceul nostru se individualizează prin studiul limbilor străine la cel mai înalt nivel. Îi felicităm pe ei și pe profesorii lor și le urăm vacanță plăcută în continuare", a declarat profesor Cristina Zaharia, directorul Liceului Teoretic "George Călinescu" Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3568 secunde