Peste 14.000 de elevi participă la Festivalul Național al Șanselor Tale

167
Peste 14.000 de elevi participă  la Festivalul Național al Șanselor Tale - festivalnational-1384698064.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, în perioada 18-24 noiembrie, a XIV-a ediție a Festivalului Național al Șanselor Tale, manifestare națională derulată sub genericul "Cetățean român - cetățean european".

Astăzi, începând cu ora 11, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", va avea loc deschiderea acestei serii de evenimente cultural-educative și sportive, desfășurate în cadrul săptămânii educației permanente.

Tot astăzi, la ora 14, este programată deschiderea oficială a festivalului în cele șapte locații în municipiul Constanța: Cobadin - Liceul Cobadin, Cernavodă - Liceul Tehnologic "Axiopolis", Hârșova - Casa de Cultură, Mangalia - Liceul Teoretic "Callatis", Medgidia - Casa de Cultură "I.N. Roman", Năvodari - Liceul Tehnologic "L. Ede-leanu" și Ostrov - Căminul Cultural.

În această săptămână, se vor desfășura activități în peste 70 de unități școlare la care vor participa aproximativ 14.000 de elevi, profesori, peste 50 instituții de învățământ din județ, cu antrenarea a peste 13.800 de participanți din rândul elevilor și a partenerilor educaționali (părinți, reprezentanți ai comunității locale, agenți economici, autorități locale).

La deschiderea oficială din cele șapte locații aflate în teritoriul județului, participă și reprezentanții ISJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Studenții  și elevii  ies în stradă
Pagina a fost generata in 0.5974 secunde