Placheta de Cristal pentru conf. univ. dr. Ion Codrescu

210
Placheta de Cristal pentru conf. univ. dr. Ion Codrescu - plachetadecristal-1410368733.jpg

Articole de la același autor

La Albena (Bulgaria), au avut loc Conferințele  Internaționale Științifice Multidisciplinare - "Științe Sociale și Arte", eveniment la care Universitatea "Ovidius" a fost reprezentată de conf. univ. dr. Ion Codrescu, de la Facultatea de Arte. Pentru cea mai bună comunicare științifică intitulată "Pictura haiga japoneză și artiștii occidentali", conf. Co-drescu a fost recompensat cu Placheta de Cristal. 


Conferințele au fost or-ganizate sub înaltul patronaj al unor importante societăți aca-demice, printre care Academiile de Științe din Bulgaria, Republica Cehă, Letonia, Polonia, Rusia, Slovacia, Turcia, Academia de Științe și Arte din Serbia, Croația, Academiile Naționale de Științe din Ucraina, Armenia, Consiliul Științific din Japonia, Academia Mondială de Științe (TWAS), Academia Europeană de Științe, Arte și Litere, Academia de Arte Frumoase din Zagreb - Croația și altele. 


Comunicările științifice prezentate la această întâlnire internațională, care a reunit 1.200 de participanți, vor intra în bazele de date și vor fi indexate și cotate de cele mai prestigioase platforme științifice în standardele următoare: ISI Web of Knowledge, Thomson Reuters, Cross-REF, Scopus, Elsevier, Proquest și Ebsco-Host. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Un alt fel de vernisaj… subacvatic
Pagina a fost generata in 0.422 secunde