Plantează și reciclează cu "Itsy Bitsy"

713

Articole recomandate

"Verde pentru viață" este la a doua ediție, într-un proiect de responsabilizare socială ce s-a bucurat de succes anul trecut, când postul de radio "Itsy Bitsy", destinat copiilor, își propunea să militeze pentru un mediu sănătos. "Inițiem o nouă campanie în care vrem să îi învățăm pe copii, dar să le amintim părinților și dascălilor, că trebuie să protejăm natura", ne-a declarat Anca Toma, Communication Manager.
Campania, care pune accent pe reciclarea hârtiei și plantarea de copăcei, va avea două componente:
l reciclarea de hârtie, în care scop educatoarele împreună cu copii din grădinițele care se vor alătura proiectului vor colecta hârtie pe perioada campaniei, derulată în perioada 25 februarie - 28 martie. Va fi oferit un premiu grădiniței care a reciclat cea mai mare cantitate de hârtie.
l plantarea de copăcei: înscrierea individuală a copiilor prin sms pentru câștigarea unui copăcel pe radio.
Grădinița care va aduna cea mai mare cantitate de hârtie pentru reciclat câștigă "Verde" pentru toată curtea, adică flori de grădină, copăcei și plante ornamentale pentru curtea grădiniței.
Toate grădinițele care vor să se alăture campaniei se pot înscrie prin mail, [email protected] sau prin telefon, la numărul 0788.480.767 (tarif normal).
Grădinițele din Constanța vor preda hârtia colectată unui centru local (ex. REMAT) și vor trimite chitanța pe care se specifică kg hârtie, pe adresa Itsy Bitsy FM București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5013 secunde