Platformă de media learning pentru tineri, la UMC

1569
Platformă de media learning pentru tineri, la UMC - platformaumc-1522084578.jpg

Articole de la același autor

Profesorii de la Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) vin în întâmpinarea elevilor și a studenților dornici să învețe și lansează, începând de luna aceasta, o platformă de media learning, UMC TV. 


Potrivit prorectorului responsabil cu activitatea din învățământ, prof.univ.dr. Eliodor Constantinescu, în acest fel, își doresc să răspundă într-un mod novator, nevoilor educaționale ale tinerilor din ziua de azi, aflați mereu sub presiunea timpului și a volumului foarte mare de informații, dar și în căutarea unor modalități de învățare alternativă și rapidă.


Cei interesați vor găsi la adresa www.umctv.ro un portal educațional, unde prin intermediul unor mijloace informatice moderne se pot pregăti, testa și chiar autoevalua cunoștințele matematice, în vederea unei învățări eficiente individuale pentru susținerea examenului de admitere.


Prin acest demers unic în peisajul educațional constănțean, Universitatea Maritimă Constanța își reafirmă, încă o dată, imensa capacitate de adaptare la nou, asumându-și cu competență și curaj rolul de deschizător al unui alt drum în educație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Economie : Cadet la Eastern Pacific
Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Economie : Practicant pe o navă japoneză
Pagina a fost generata in 2.1861 secunde