Platformă online pentru pregătirea examenului de Bacalaureat

357
Platformă online pentru pregătirea examenului de Bacalaureat - download-1614863404.jpg

Articole recomandate

Elevii de clasa a XII-a pot face meditaţii online pentru examenul de Bacalaureat, începând cu 15 martie, pe platforma "Gata de Bac", program de pregătire dezvoltat de Digital Nation. Organizaţia desfăşoară programe de formare accelerată pentru tineri, specialişti şi antreprenori. Meditaţiile sunt disponibile pentru Matematică (fiecare specializare - M1/ M2/ M3/ M4) şi Limba şi Literatura Română, urmând ca alte materii să fie introduse în săptămânile viitoare, la acestea urmând să participe peste 25 de profesori.


"'Gata de Bac' este platforma de meditaţii online unde elevii de clasa a XII-a se pot pregăti într-un mod antrenant pentru examen, alături de profesori de specialitate. Programul de antrenament pentru Bac durează 3 luni, are un cost total de 199 lei pregătire per materie, iar sesiunile de meditaţii online încep pe 15 martie 2021. Cei dornici să se antreneze pentru examen se pot înscrie pe profesorinonline.ro/bac până pe 20 mai 2021. Formatul programului a fost dezvoltat ca să asigure un ritm alert de pregătire, permiţându-i în schimb elevului să se bucure de un program flexibil şi de acces de oriunde printr-un dispozitiv conectat la internet", se arată într-un comunicat de presă.


În cadrul programului, elevii pot avea 28 de sesiuni de meditaţii online per materie, pe parcursul a 3 luni de pregătire. Sunt prevăzute două sesiuni video pe săptâmână, unul de explicare a materiei şi altul de verificare. Sesiunile de meditaţii sunt disponibile atât live, cât şi în format înregistrat. Pentru sesiunile de verificare, elevii au alături o echipă distinctă de profesori îndrumători, disponibili să le răspundă online la orice întrebări sau să le ofere clarificări suplimentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6186 secunde