Polițiștii au răspuns întrebărilor liceenilor de la ”Dimitrie Leonida”, pe tema prevenirii victimizării minorilor

269
Polițiștii au răspuns întrebărilor liceenilor de la ”Dimitrie Leonida”, pe tema prevenirii victimizării minorilor - xdimitrieleonida-1674739829.jpg

Articole de la același autor

La Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța, pe 24 ianuarie, chiar dacă a fost zi de sărbătoare liberă, elevii claselor a XII-a s-au întâlnit cu prof. Violeta Drăgan pentru o recapitulare a materiei (Limba și literatura română) înaintea simulării județene.

Pentru a marca importanța zilei, cei prezenți au descoperit situația individuală a scriitorilor români din programa de Bacalaureat în anul Unirii: Mihai Eminescu, 9 ani, elev al Școlii primare din Cernăuți, aflat în vacanța de iarnă la Ipotești, trăiește cu intensitate evenimentul, sărbătorind alături de țăranii din sat; Ion Creangă, 22 de ani, asociază anul Unirii cu anul în care a devenit diacon; Ioan Slavici (11 ani) - elev în Arad; I. L. Caragiale - 7 ani.

Directorul instituției, prof. Ionuț Pătrașcu, a făcut posibilă această acțiune, într-o zi importantă pentru România, cu speranța că „educația unește" și întărește caracterul!

Zilele trecute, în cadrul Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida" a avut loc activitatea de prevenire a victimizării minorilor. Reprezentanți ai Poliției Române au răspuns întrebărilor elevilor de clasa a IX-a coordonați de prof. Ramona Maloș, Violeta Stanciu și Georgiana Găgeanu.

Activitatea interactivă a avut un impact puternic asupra elevilor, tocmai pentru că subiectele aduse în discuție au fost preluate din problemele cu care aceștia se confruntă în viața de zi cu zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2647 secunde