Pomul rotarienilor Cetății Tomis aduce daruri

175
Luna cadourilor a adus și în acest an zâmbetul pe chipurile copiilor din Centrul de Zi Agigea. Rotary Club Cetatea Tomis a organizat, ca de obicei în această perioadă, o acțiune de împodobire a bradului de Crăciun pentru copii cu situații sociale speciale.


Cu sprijinul City Park Mall, a primarului Cristian Cârjaliu, Consiliului Local Agigea și a sponsorilor, rotarienii Cetății Tomis au organizat vineri, 14 decembrie, pe scena City Park Mall, un eveniment muzical - artistic în care actorii principali au fost chiar beneficiarii cadourilor lui Moș Crăciun și anume micuții din Centrul de Zi Agigea.

Rotary Club Cetatea Tomis a dezvoltat în ultimii patru ani un parteneriat cu Centrul de Zi Agigea, unde au fost identificați mulți copii nemaipomeniți, atât din punct de vedere al rezultatelor obținute la învățătură, cât și în ceea ce privește activitățile extrașcolare desfășurate de aceștia.

Anul acesta, fiecare copil a primit încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri, a declarat președintele Rotary Club Cetatea Tomis, Claudiu Te-liceanu, care a adăugat că și anul viitor va încerca susținerea acestui centru unde sunt înmatriculați 41 de copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Pagina a fost generata in 1.206 secunde