"Poveste de dragoste", în premieră la Cityplex Tomis Mall

145

Articole de la același autor

Astăzi, la Cityplex Tomis Mall, are loc premiera celui mai recent film al Cris-tinei Iacob, cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale. 


De la regizorul #Selfie, cel mai de succes film românesc al anului 2014, vine în iarna aceasta pe ecrane "Poveste de dragoste", un love story autentic. 


În rolurile principale o regăsim pe frumoasa actriță Raluca Aprodu, alături de un Dragoș Bucur diferit de ce am văzut până acum pe marile ecrane. Sebastian, personajul interpretat de îndrăgitul actor, este un tânăr frumos, talentat, cu pasiune pentru muzică și vioară. Într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puter-nică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna sau nu?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6039 secunde