Povestiri din lumea satului, lansate la Mangalia

648
Povestiri din lumea satului, lansate la Mangalia - povestiridinlumea-1474388497.jpg

Articole de la același autor

La Clubul Artelor "Solteris", care își des-fășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc, duminică, 25 septembrie, de la ora 15, lansarea cărții "La un păhărel de veșnicie" - povestiri din lumea satului. Autori: Mariana Moga, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni din Republica Moldova, și Puiu Răducan, membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova. 


Cartea va fi prezentată de Emilia Dabu, președintele Clubului Artelor Solteris, membră a Uniunii Scriitorilor din România, alături de Dora Alina Romanescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, Ana Ardeleanu, poetă, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni din Republica Moldova, Marius Robert Dincă, Pr. Ioan Aurel Bolba, Loredana Ionela Toader și Adina Lozinschi. 


Lansarea va fi însoțită de o expoziție colectivă de pictură și de un recital de poezie din creația poetei Mariana Moga, susținut de artiștii de la Teatrul pentru copii "Magic". 


De asemenea, cantautorul, compozitorul, scriitorul George Șerban va susține un recital de muzică dedicat toamnei româ-nești, iar prozatoarea Adina Lozinschi va susține un recital de pian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.867 secunde