Premieră absolută a unei piese având ca subiect tragedia din Colectiv

202
3
Premieră absolută a unei piese având ca subiect tragedia din Colectiv - premiera-1447347884.jpg

Articole de la același autor

Actorii Teatrului Bacovia din Bacău pregătesc, pentru duminică, o premieră absolută a spectacolului cu piesa "Foc", un text scris de actorul băcăuan Valentin Braniște, inspirat din tragedia produsă în Clubul Colectiv din București, în care și-au pierdut viața până în prezent 53 de tineri, potrivit Agerpres.

Regizorul a declarat că l-a marcat soarta nefericită a tinerilor aflați în club pentru a se simți bine: "Am fost îndemnat din interiorul meu să fiu scribul care să pună în fața oamenilor continuarea, prin intermediul artei teatrale ofensive și posibil cu ecou în timp, a trăirilor celor ce au fost martori la tragedie, dar și a cauzelor care au dus la curmarea ori afectarea monstruoasă a atâtor vieți de oameni tineri".

Suportul muzical este asigurat de melodii interpretate de formația Bucovina, în care a activat Adrian Rugină, eroul de la Colectiv care și-a pierdut viața salvând cinci vieți din incendiu.

Braniște a mai spus că are drept invitați speciali la premieră "preoți și rockeri băcăuani.

Accesul la acest spectacol se va face pe bază de donații, în limita locurilor disponibile, urmând ca banii strânși în urma evenimentului să fie folosiți în scopul ajutorării victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Premiera spectacolului de teatru "Foc" va fi prefațată, vineri, de o altă producție teatrală prezentată cu același scop caritabil.

Comentează știrea

adevar
13 noiembrie 2015
adevar

Ei sunt romani adica traficanti de femei . pai sa se duca in cimitir

adevar
13 noiembrie 2015
adevar

Ne bucuram cu toti cand mor romani adica traficanti de femei

adevar
14 noiembrie 2015
adevar

Ducetiva in infern cu drogurile voastre

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.413 secunde