În prezența regizorului și a actorilor

Premiera de gală a filmului "DOMESTIC"

95

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19 în cadrul programului Europa Cinemas, Cinema Cityplex anunță premiera de gală a filmului "DOMESTIC" în prezența echipei formate din regizor Adrian Sitaru, actori Clara Voda, Sergiu Costache, Adrian Titieni. 

Filmul "Domestic" este o poveste despre oameni obișnuiți și animalele alături de care își trăiesc viața. Un iepure, o găină, o pisică, un câine și un porumbel trec prin viața personajelor principale, influențându-le evoluția.

Filmul urmărește povestea a trei personaje principale - Domnul Lazăr (48 de ani, profesor și actualul președinte al asociației de locatari a blocului său), Domnul Mihăeș (40 de ani, taximetrist) și Toni (un tip de 25 de ani) - și a animalelor lor, toți forțați să locuiască împreună în aceeași comunitate a blocului. Fiecare dintre cele trei personaje completează povestea celuilalt, influențând-o într-o anumită măsură.

Un proiect care mixează umorul negru și drama, o poveste cu elemente absurde, la care râzi și te emoționezi în aceeași măsură, într-un decor stilizat și plin de culoare.

Intrarea LIBERĂ in limita locurilor disponibile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Spectacol de teatru la Harlequin
Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Un iepuraș pentru un copilaș"
Pagina a fost generata in 1.2416 secunde