Concurs Profesori din Medgidia, la o reuniune de proiect în Portugalia

147

Articole recomandate

O delegație a Școlii Gimnaziale "Lucian Grigorescu" din Medgidia formată din șase cadre didactice a participat la a doua reuniune în cadrul proiectului multilateral Comenius "More Trees? Yes, please!" la Baiao, în Portugalia. 

La această întâlnire, au fost prezenți reprezentanți ai țărilor partenere, cadre didactice din Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Polonia, Portugalia, România și Turcia.

Obiectivul principal al reuniunii a fost de a definitiva scenariul și a stabili rolurile fiecărui partener din cadrul spectacolului muzical "More Trees? Yes, please!", ce va avea loc în Cehia, în iunie 2014.

Pe lângă activitățile din calendarul proiectului, care s-au concretizat în participarea la ateliere cu diverse teme "Copacii din jurul nostru" (idei noi pentru scenariul spectacolului final și distribuirea rolurilor), "Cum te văd eu?" (configurarea printr-un desen tematic pe un tricou a unuia dintre partenerii proiectului), "Pomii noștri din grădina portugheză" (plantare de semințe de pomi specifici fiecărei țări participante), gazdele au organizat vizite în regiune, ceea ce a permis descoperirea unor peisaje inedite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Spectacol de teatru la Harlequin
Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Un iepuraș pentru un copilaș"
Pagina a fost generata in 1.1602 secunde