Premieră la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Studenți străini, la cursuri, alături de cei români

423
Premieră la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Studenți străini, la cursuri, alături de cei români - premieralaacademie-1633274016.jpg

Articole de la același autor

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” deschide oficial luni, 4 octombrie, la ora 10.00, anul universitar 2021 – 2022. Sunt înscriși 1.411 studenți la programele de licență, din care 380 militari și 1.031 civili, 362 de studenți la programele de masterat și 66 de aspiranți care urmează cursul de bază.

Anul acesta, în premieră, alături de studenții militari români, în primul semestru vor studia și studenți militari din Polonia, Bulgaria și Lituania, în baza programului ERASMUS+. Aceștia vor lua și ei parte la festivitatea de deschidere a noului an universitar.

„În actualul context pandemic, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” activitățile didactice se vor desfășura astfel: la secția militară, toate activitățile didactice (curs, seminar, proiect, laborator) și pregătirea militară se desfășoară în sistem față în față, cu prezență fizică în campus, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, iar la secția civilă – programele de studii de licență și studii de masterat activitățile didactice se desfășoară în sistem mixt, astfel că toate cursurile se desfășoară online, iar seminarele, proiectele și laboratoarele se desfășoară cu prezență fizică în campus”, precizează reprezentanţii ANMB.

Potrivit acestora, toate activitățile au loc cu respectarea strictă a normelor de protecție în vigoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.449 secunde