Premieră la Teatrul "Căluțul de mare". "Șoricelul Kiți-Kiț" intră în repertoriu

175
Premieră la Teatrul

Articole de la același autor

Zilele acestea, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" au loc ultimele repetiții dinaintea premierei ce va avea loc duminică, 20 martie, în dublă reprezentație, la orele 11 și 12.30. 


Piesa "Șoricelul Kiți-Kiț", după scenariul Monicăi Patriciu, poartă semnătura regizorului băcăuan Gheorghe (Geo) Balint, căruia îi aparține și scenografia spectacolului, iar muzica este asigurată de compozitorul Dan Bălan.


După cum ne informează conducerea teatrului, în spectacolul adaptat la etapa de vârstă 3-10 ani, îi reîntâlnim pe îndrăgiții actori ai Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare". Claudia Zaharia îl animă pe simpaticul șoricel Kiți-Kiț, cel care reușește să facă față tuturor provocărilor ajutat de Zâna Șoriceilor. Pe Rovena Paraschivoi o re-găsim în dublu rol, Zâna Șoriceilor, dar și pisica năzdrăvană, care îi face numai probleme simpaticului șoricel alături de motanul Herodot, interpretat de Ion Ciolan. Elegantul domn Bliț, cel mereu îndrăgostit de cărți și iubitor de animale, este interpretat de Daniel Minciună.


Micuții vor descoperi o lume a cărților, cu un parfum aparte în care un șoricel extrem de drăguț și manierat este nevoit să înfrunte două pisici malițioase, totul desfășurându-se într-un spectacol, cu multe pilde și învățături pentru copii, părinți, bunici, pentru toți cei ce doresc să își aducă aminte că "în viață se întâmplă și minuni: și tocmai minunile astea fac viața frumoasă". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5353 secunde