Premieră la Teatrul de Stat. "Titanic Vals", piesa de rezistență

434
Premieră la Teatrul de Stat.

Articole de la același autor

În acest week-end, în dublă reprezentație, Teatrul de Stat din Constanța oferă publicului o nouă variantă a premierei din iunie 2008, a spectacolului "Titanic Vals", de Tudor Mușatescu, o comedie al cărei filon satiric și-a păstrat prospețimea peste ani, tocmai datorită perioadei pe care o abordează, și anume post-electorală.

În aceeași viziune regizorală a lui Cristian Șofron, decoruri Con-stantin Ciubotariu și costume Ema Gavrilă, montarea a cunoscut în urmă cu opt ani un real succes și prin prestația convingătoare a lui Nicolae Urs în rolul omului de treabă Spirache.

De altfel, la vremea respectivă, regizorul și actorul Cristian Șofron afirma: "Eu cunosc destul de bine publicul din Constanța și am avut reacțiile pe care mi le-aș fi dorit".

De această dată, în distribuție vor fi actorii Liviu Manolache, Cristina Oprean, Ileana Ploscaru, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu.

Prețul biletului este de 35 lei.

v v v

La Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", opera este cap de afiș pentru melomanii constănțeni.

Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19, "Nabucco" de Giuseppe Verdi, îi va avea ca soliști pe Ștefan Ignat (București), Sorina Munteanu (București), Orest Pâslariu (București), Stela Sîrbu, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Andrei Băican (debut), Mihaela Ionescu. La pupitrul dirijoral se va afla francezul Pierre Walter.

Iar duminică, 10 aprilie, de la ora 19, "O noapte la Veneția" va prinde… viață datorită prestației soliștilor Ionela Duma (debut), Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ștefan Popov (București), Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta, Cristian Parmac. Dirijor - Gheorghe Stanciu.

Prețul biletelor este de 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi, studenți in grup organizat.

v v v

La Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare", sâmbătă, de la ora 19, este programat un spectacol în cadrul programului "Primul Pas", cu titlul "Deșteptarea Primăverii", adaptare după piesa lui Frank Wedekind, realizat de Asociația cultural-artistică "Teen Talent" cu participarea elevilor constănțeni, în regia lui Tiberiu Roșu.

Duminică, 10 aprilie, în dublă reprezentație, de la ora 11 și de la ora 12,30, va fi prezentat spectacolul de păpuși "Capra cu trei iezi".

Prețul biletului este de 7,5 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Comedia "Cum se face", la Constanța
Pagina a fost generata in 1.7716 secunde