Premierele acestui week-end, la Cityplex Tomis Mall

210
Premierele acestui week-end, la Cityplex Tomis Mall - premierecityplex-1410547904.jpg

Articole de la același autor

Pentru acest week-end, Cityplex Tomis Mall a pregătit cinefililor patru premiere și o avanpremieră. 


 Începem cu avanpremiera, al cărei titlu este "Labirintul: Evadarea" și care redă povestea ce îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezește înconjurat de alți băieți de vârsta lui, care-i urează bun venit în Poiană, un spațiu gigantic înconjurat de ziduri de piatră. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo și nu-și amintesc nimic din viața lor de dinainte. Știu doar că între ei și posibila libertate se află un labirint gigantic, plin de primejdii. 


 Premiera "Precum în iad, așa și pe pământ" este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui. 


 Mia, protagonista premierei "Dacă aș rămâne", este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă, într-o dimineață cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia devine dramatică și cu adevărat dificilă. Mia își pierde părinții și fratele mai mic într-un accident rutier și, cu toate că nu își amintește momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur și pe sine. Mia evocă evenimente din viața sa, descrie ceea ce vede și aude în spital, deși nu poate simți nimic și este din ce în ce mai slăbită. 


 O furtună însoțită de tornade lovește orășelul Silverton, din statul Oklahoma, distrugând totul în cale într-o singură zi, în pelicula "În mijlocul furtunii". Amploarea evenimentului depășește cu mult așteptările așa-numiților "vânători de tornade" și locuitorilor. Elevii de la liceul local împreună cu alți supraviețuitori documentează furtuna și consecințele catastrofale ale acesteia cu ajutorul camerelor de la telefoanele mobile și aparatelor de fotografiat. 


 În "Cripta", Leduc (Serge Riaboukine), om de afaceri francez, pregătește renovarea unui vechi cartier din stațiunea Băile Herculane pentru realizarea unui nou proiect imobiliar. În subsolul unei clădiri, descoperă o veche frescă datând probabil de pe vremea romanilor. Aceasta ar putea fi clasată în patrimoniul național, iar lucrările de renovare ar putea fi întârziate sau chiar abandonate. De unul singur încearcă să se descotorosească de ea, dându-i foc. Rămâne însă blocat în incinta imobilului. Va reuși el să supraviețuiască de unul singur, precum Robinson pe insula lui, găsindu-și calea către libertate?




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde