Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall

139
Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall - premierelesaptamanii-1412963524.jpg

Articole de la același autor

Matthew Scudder (Liam Neeson), fost polițist din New York, este protagonistul filmului "Umblând printre morminte". El este angajat de un traficant de droguri pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soția dispărută a acestuia.


În "Nume de cod: spionul de noiembrie", Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, supranumit The November Man, acum retras în liniștita Elveție. Când trebuie să revină în acțiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ținta foștilor săi colegi. Convins că printre aceștia se află o cârtiță și că nu poate avea încredere în nimeni, agentul e gata de orice pentru a-și termina misiunea și descoperi sabotorul.


Acțiunea producției "Q.E.D." se petrece în România anului 1984. Decizia unui matematician de a publica o lucrare într-o revistă a unei universități americane, fără să ceară permisiunea autorităților comuniste, va declanșa un lanț de evenimente care va schimba viețile celor din jurul său. Până la urmă, nu există decizii fără consecințe.
Proiect câștigător la concursul CNC, sesiunea decembrie 2010 - ianuarie 2011. Credit alocat - 1.489.109 lei.


Wallace (Daniel Radcliffe) este greu încercat în filmul "What If". Și nu de faptul că s-a lăsat de facultatea de medicină. Problema sa cea mai mare este faptul că suferă de un romantism incurabil. Inima lui prea mare a fost sfâșiată de mai multe ori: de divorțul traumatizant al părinților, de fosta iubită care l-a înșelat. Și-a promis că nu se mai implică, dar promisiunea devine istorie când o întâlnește pe simpatica Chantry (Zoe Kazan). Din nefericire, aceasta este deja implicată într-o relație și, deși se atrag reciproc, cei doi tineri decid să rămână doar prieteni, numai că decizia se va dovedi foarte greu de respectat.


"Anabelle" ne aduce aminte de "Chucky". Înainte de "Trăind printre demoni" a fost "Annabelle". V-a îngrozit 
de-a dreptul în "Trăind printre demoni", însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpușa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primește doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.
John Form a găsit cadoul perfect pentru soția sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpușă de colecție, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de păpușa sa, Annabelle.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Premierele săptămânii  la Cityplex Tomis Mall
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Proiecție de gală la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.5327 secunde