Premierele week-end-ului la Cityplex Tomis Mall

134
Premierele week-end-ului la Cityplex Tomis Mall - premierecityplex-1379697128.jpg

Articole de la același autor

Având personaje bine conturate și secvențe vibrante de dans, "Bătălia anului" descrie cea mai importantă competiție de dans din lume, care atrage la fiecare ediție cele mai bune echipe de pe glob. Sunt 15 ani de când nicio echipă americană nu a mai câștigat, iar asta nu-i convine deloc lui Dante, un mogul al lumii hip-hop care este și fondatorul competiției. El apelează la Blake (Josh Holloway), un fost antrenor de baseball, să-i antreneze echipa și să lupte pentru cel mai râvnit trofeu al lumii dansului. Cei mai buni dansatori americani au trei luni la dispoziție pentru a deveni și mai buni, căci competiția va fi cruntă!

În pelicula "Era și timpul", Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obișnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greșeală, iar autoritarul său șef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl șantajează ca să-l spioneze pe marele său rival și fostul mentor Jock Goddard (Harrison Ford). Deși situația sa la serviciu se îmbunătățește, eroul își dă seama curând că nu este decât un pion într-un joc al trădărilor în care protagoniștii nu se dau înapoi de la nimic, nici măcar de la crimă, pentru a câștiga.

În centrul atenției la filmul "Joc riscant" este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligență sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-și plăti taxele școlare. Când se consideră înșelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block și de exotica lume în care trăiește acesta și acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Premierele de la Cityplex Tomis Mall
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : O premieră 3D  așteptată de cei mici
Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Caravana Filmului Românesc
Pagina a fost generata in 0.4092 secunde