Premii de 15.000 lei decernate de Universitatea "Andrei Șaguna"

107
Premii de 15.000 lei decernate de Universitatea

Articole recomandate

Cea de-a doua Conferință Națională a profesorilor de Matematică și Științe economice, organizată de Universitatea "Andrei Șaguna" în cadrul proiectului cu finanțare europeană "Formarea continuă a profesorilor de Matematică și Științe Economice în societatea cunoașterii", s-a desfășurat în zilele de 23-25 noiembrie, la Hotelul "Internațional" din Sinaia.

La eveniment, au participat profesori de matematică și discipline economice - beneficiari ai celor două programe de formare acredi-tate în proiect, experți ai Universității "Andrei Șaguna" din Constanța și ai instituțiilor partenere - SIVECO, TEHNE și Universitatea "Petre Andrei", reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale.

Principalul obiectiv al celei de-a doua Conferințe Naționale a profesorilor de Matematică și Științe economice a fost evaluarea rezultatelor proiectului implementat de Universitatea "Andrei Șaguna" și partenerii săi. S-a constatat că indicatorii au fost realizați în totalitate, iar grupul țintă a fost depășit cu 10 la sută. Pe parcursul a 31 de luni, în perioada mai 2011 - noiembrie 2013, au urmat și absolvit cursurile de formare 5.531 de cadre didactice, profesori de matematică și științe economice, selectați din 21 de județe ale țării și organizați în 248 de grupe.

După evaluarea lucrărilor realizate de profesorii participanți la concurs, au fost decernate diplome de excelență și premii în valoare de 15.000 lei pentru cele mai valoroase aplicații.

De asemenea, au primit diplome de excelență, pentru calitatea activităților desfășurate, formatorii care au înregistrat cele mai bune rezultate în instruirea grupului țintă.

Conferințele naționale se vor perpetua anual, chiar și după finalizarea proiectului și vor constitui, alături de portalul educațional, găzduit de serverele Universității "Andrei Șaguna", cadrul pentru crearea unor rețele la nivel regional și național în care profesorii vor putea interacționa în vederea optimizării procesului de formare continuă a cadrelor didactice care predau matematică și discipline economice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8497 secunde