Premii pentru imaginația elevilor de la Colegiul de Arte

2495

Articole de la același autor

La Muzeul Sportului din incinta Casei Olimpice din București, a avut loc Gala laureaților ediției a XXII-a a Concursului Național de Arte Plastice "Jocurile Olimpice în imaginația copiilor", eveniment organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română, în parteneriat cu Ministerul Educației Nați-onale.

La ediția din acest an, la faza finală, au fost înregistrate peste 600 de lucrări, promovate de la etapa județeană. Dintre acestea, peste 120 de lucrări au fost reținute în expoziția găzduită de Muzeul Sportului, iar vernisajul a avut loc în ziua decernării premiilor. Laureații au primit diplome și materiale specifice artelor plastice.

Juriul a fost alcătuit din prof. Adrian Brăescu, inspector general în cadrul Ministerului Educației (președinte) și profesorii Oana Isar, Ioana Streinu, Silvia și Teodor Drăghicescu.

Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța au obținut premii, ca de fiecare dată, fiind participanți constanți ai acestui concurs.

La categoria 11-14 ani, premiul II i-a revenit elevei Maria Gegea (profesor îndrumător, Loretta Băluță), mențiune Andrei Bațu (profesor îndrumător, Mihaela Luțai), iar la categoria 15-18 ani, eleva Andrada Maria Tudorache s-a întors cu mențiune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.818 secunde