Premii pentru proiectele realizate de elevi ai Liceului „Virgil Madgearu”

385
Premii pentru proiectele realizate de elevi ai Liceului „Virgil Madgearu” - xliceulmadgearu-1650275543.jpg

Articole de la același autor

Elevii clasei a IX-a B și a IX-a A de la Liceul Economic „Virgil Madgearu" Constanta, sprijiniți și încurajați în direcția preocupării continue pentru calitate, protecția mediului înconjurător și a resurselor naturale, pentru identificarea și valorificare surselor de energie verde, au fost premiați la ediția a VI-a a Concursului Național de Idei și Proiecte în domeniul Protecției Mediului: „Educația ecologică salvează mediul - EcoSmarTim 2022”.

Organizat în cadrul manifestării „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!" (ediția a IX-a), de Facultatea de Chimie Industrială și Inginerie a Mediului, concursul a răsplătit cu premiul III și mențiune, pentru conținutul și calitatea proiectelor prezentate,  elevii: Răzvan Marin Vasile, Paraschiv Alexandru (MENȚIUNE), Stroie Miruna Paula, Stoean Ana Maria (PREMIUL III - Simpozion AquaSensTim), Coiciu Octavian și Corman Beatrice (PREMIUL III - Simpozion Calitatea - un atu pentru viitor), pentru lucrările: „Deșeurile electronice, o problemă globală pentru mediul înconjurător și economie", „Moda și poluarea apelor", „Efectele crizei asupra calității serviciilor în turism".

După cum informează prof. coordonator ec. Camelia-Isabela Marcu, diplome de participare au mai primit și elevii: Mardare Andrei, Pirvu Sinfora, Visa Gabriel și Trandafir Eliana.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.646 secunde