Premiu mult râvnit de elevi, în vitrina Colegiului de Marină

478
Premiu mult râvnit de elevi, în vitrina Colegiului de Marină - premiulprimit-1475771188.jpg

Articole recomandate

Câștigătorii Concursului Național "Baterel și Lumea NON - E", elevii Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza", au fost premiați cu o excursie în Italia. 


Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța este câștigătorul competiției naționale "Baterel și Lumea NON - E", organizată de Asociația ENVIRON, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, cât și cu Ministerul Educației Naționale. Concursul a constat în colectarea selectivă de deșeuri electrice și electronice și o amplă campanie de conștien-tizare, responsabilizare socială a elevilor liceului și familiilor acestora. Cei zece elevi, coordonați de directorul Iuliana Negreț și profesorul de chimie Maria Șerban, au reușit să colecteze o tonă de deșeuri electrice și electronice, obținând astfel locul I pe țară și drept recompensă o excursie în Italia, la parcul de distracții Gardaland, în perioada 9-11 septembrie. 


Iată și una din impresiile elevilor: "Totul a fost peste așteptări! Călătoria cu avionul a fost superbă. Condițiile de cazare au fost excepționale, programul nostru organizat foarte bine, până în cele mai mici detalii. Ne-am simțit foarte bine, ne-am distrat foarte bine. Pe scurt, mi-a plăcut, m-am distrat și aș mai repeta o astfel de experiență! Și știu cum o voi face, implicându-mă în proiectul Baterel în noul an școlar".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3975 secunde