Preotul profesor de muzică la Școala nr. 39, care și-a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau, și-a dat demisia din învățământ

5497
Preotul profesor de muzică la Școala nr. 39, care și-a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau, și-a dat demisia din învățământ - caz-1539695251.jpg

Articole de la același autor

Ciprian Savin, profesor de muzică la Școala nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, care și-a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau după ora de sport, a demisionat din învățământ.


Potrivit inspectorului școlar general, prof. Gabriela Bucovală, preotul-profesor s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Inspectoratul Școlar General Constanța și și-a depus demisia. "Fiind titular, acesta a venit și a înmânat demisia și nu va mai putea preda", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general.


Reamintim că, în cursul săpămânii trecute, profesorul, care este și arhidiacon la Arhiepiscopia Tomisului, a pătruns în sala unde se aflau înregistrările de pe camerele de luat vederi din clasele Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza" și a preluat o filmare, pe care a postat-o pe pagina sa de pe Facebook. În imagini se vedeau patru elevi, toți băieți, în timp ce se schimbau după ora de sport, fiind în lenjerie intimă.


Cadrului didactic i-a fost interzis imediat să mai intre la ore, iar conducerea instituției de învățământ a anunțat Poliția, care a deschis o anchetă pentru violarea intimității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8413 secunde