PRESA CONSTĂNȚEANĂ ESTE ÎN DOLIU. GEORGIANA VOINEAGU A MURIT

16503
5
PRESA CONSTĂNȚEANĂ ESTE ÎN DOLIU. GEORGIANA VOINEAGU A MURIT - goe-1466849373.jpg
Jurnalistul Georgiana Voineagu avea doar 39 de ani și o speranță nebună că va învinge această nenorocită boală, mai ales de dragul celor două fete cu care a îmbogățit-o Dumnezeu. A făcut tot ceea ce este omenește posibil pentru a fi iar și iar mamă, și fiică, și nepoată, și colegă, și prietenă... 


CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO. Georgiana Voineagu, o viață dedicată preseiMereu o întrebam pe conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan, cea care i-a fost mai mult decât o mătușă, dar și pe cei care o cunoșteau din universitate "Ce mai face Georgiana?", în speranța că primeam un răspuns de bine. Și în ultima perioadă chiar parcă reînviase nădejdea că există și victorii, fie ele și parțiale, în bătălia cu nenorocitul ăsta de cancer.


Chiar dacă de câțiva ani a părăsit redacția "Cuget Liber", după alți mulți ani în care a slujit scrisului trecând prin aproape toate departamentele, Georgiana Voineagu a rămas colaboratorul nostru, din postura de șef al biroului de presă al Universității "Ovidius".

Acum la despărțirea ei de toți și de toate, cuvintele nu mai pot exprima încremenirea în fața acestei vești care părea implacabilă...

Sincere condoleanțe colegului nostru Ionel Voineagu, un tată cum rar îi este dat unei fiice, și universitarului Aurelia Lăpușan, în aceste clipe de tragică despărțire. Ne exprimăm adâncul regret și compasiune în fața întregii familii greu încercate.


Slujba de înmormântare va avea loc luni, de la ora 13,00, la Cimitirul Central.


Dumnezeu s-o odihnească! Comentează știrea

Nu va pasa de sanatate, nu dati doi bani pe ea, ajungeti sa platiti cu viata
25 iunie 2016
Asta trebuie facut de fiecare, asta e preventia

De ce oameni buni nu intelegeti ca ati face analize periodic chiar dk nu te doare nimic inseamna sa descoperi astfel de boli in stadiul 1 sau 2 cand se pot VINDECA sigur. Dk stati sa faceti analize doar cand zice medicu de fam.(el nu poate ghici cand apare cancerul) riscati sa muriti. Faceti analize pt fiecare organ in parte.

Andrei
25 iunie 2016
Presa

Presa oricum trebuia sa fie in doliu la cate prostii scrie de ceva timp. SOC!

Cititor
25 iunie 2016
Oligofrenii sunt free

Cu ce organ ai scris comentariu asta imbecilule!!

Răspuns la: Presa
Adăugat de : Andrei, 25 iunie 2016
Presa oricum trebuia sa fie in doliu la cate prostii scrie de ceva timp. SOC!
Tile
26 iunie 2016
Analize medicale

Asa este , SA-TI faci analize....cand zice MEDICUL , dar dumneata sa nu mai scrii ! Dumnezeu s-o odihneasca in pace .

Răspuns la: Asta trebuie facut de fiecare, asta e preventia
Adăugat de : Nu va pasa de sanatate, nu dati doi bani pe ea, ajungeti sa platiti cu viata, 25 iunie 2016
De ce oameni buni nu intelegeti ca ati face analize periodic chiar dk nu te doare nimic inseamna sa descoperi astfel de boli in stadiul 1 sau 2 cand...
Sanatatea este cel mai important lucru de pe pamant
26 iunie 2016
@Tile

N-ai inteles nimic din mesaje. Nu cand zice medicul tb sa ne facem analizele, ca el saracu nu e ghicitor sa stie cand apar celulele canceroase la un organ. Ci periodic, an de an. Ce folos ca ai facultati, diplome, titluri universitare dk nu te duci sa te controlezi. Am un prieten care la fel refuza sa-si faca controale, si cand in sfarsit a ajuns la oftalmolog i-a spus ca-i face dosar de handicap ca era aproape orb. Are 40 ani. Va fi pensionar. Sunt drame despre care presa asta .....nu vorbeste. Ei ne spun doar accidentele de pe sosele zilnic ca atat ii duce capul.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1926 secunde