Astăzi, la Palatul Copiilor

Preselecția Festivalului Tinereții de la Costinești

413

Articole de la același autor

Unul dintre cele mai tinere concursuri muzicale din România, Festivalul Tinereții de la Costinești, a ajuns la cea de-a IV-a ediție, care se va desfășura în perioada 13-17 august 2008. Simbolul stațiunii, Obeliscul de la Costinești, este și simbolul festivalului la care participă tineri cu vârste cuprinse între 9 și 21 de ani.
Programul evenimentului - organizat de Asociația Culturală Daria’S, Cotyso International – Rollywood Promotion, cu sprijinul Primăriei Costinești - debutează pe 14 august cu concursul de Interpretare, grupa 9-14 ani. Pe 15 august, la aceeași secțiune Interpretare, se vor prezenta concurenți cu vârste cuprinse între 15-21 de ani, pe 16 august se va desfășura secțiunea Creație, seara de 17 august fiind rezervată Galei Laureaților.

Seri culturale etnice
Organizatorii au pus la cale și o serie de evenimente adiacente concursului de muzică pop. În paralel, cu Festivalul Tinereții, vor avea loc un concurs de DJ  și unul de dansuri, dar atracția maximă o vor constitui serile culturale ale etniilor. Uniunea Bulgară din Banat – România (13 august), Federația Comunităților Evreiești din România (14 august), Asociația Italienilor din România (15 august), Uniunea Maghiară din România (16 august), Uniunea Elenă și Uniunea Croată (17 august) vor prezenta programe etnice specifice în fiecare seară, după concursul de muzică propriu-zis.
Astăzi, la Palatul Copiilor, între orele 10 și 18, are loc preselecția concurenților ce-și doresc să ajungă pe scena acestui festival, juriul acestei etape fiind format din: Viorela Filip, Viorel Covaci, Jolt Kerestely, Viorel Stoica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1824 secunde